KLANTEN VERTELLEN

''Al 4 jaar op rij boeken wij als gezin huusintenpiet.nl naar alle tevredenheid. Kan niet anders zeggen dan ga zo door! Tot december jongens Gr. Familie Rooijakkers :)''

''Al 4 jaar op rij boeken wij als gezin huusintenpiet.nl naar alle tevredenheid. Kan niet anders zeggen dan ga zo door! Tot december jongens Gr. Familie Rooijakkers :)''

"Wegens druk bezetten agenda waren ze een kwartier te laat, als ‘’goedmakertje’’ zijn ze zonder te hoeven vragen iets langer gebleven. Ik zeg altijd maar het gaat niet om wat er fout gaat maar om hoe je het oplost. Keurig geregeld zo!"

"15 min huisbezoek geboekt bleek achteraf te kort te zijn. Na kort overleg met de piet een kwartier bijgeboekt. Was allemaal geen probleem. Lekker flexibel!"

"Elders afgesproken voor een huisbezoek van sint en piet. Deze belde dus op het laatste moment af (dubbele boeking) stad en land afgezocht voor een vervanger tot ik bij huursintenpiet.nl nog de Last Minute kon boeken. Het was wel wat duurder maar gelukkig wel teleurstelling voor de kinderen kunnen voorkomen!"

"In drie woorden: snel, vriendelijk en professioneel!"

"Hier kun je met een gerust hart een sinterklaas boeken. Je bent verzekerd van succes."

"Last minute Sint en Piet geweldig idee. Ik ben nogal van alles op het laatste moment regelen. Nou dan denk maar niet dat je nog ergens terecht kan… hier dus wel."

"Persoonlijke boodschap in combinatie met huisbezoek geboekt. Sluit leuk op elkaar aan. De kids vonden het geweldig. Dank u wel sinterklaas!"

"1 december is onze sinterklaasbezoek afgezegd door een ander bedrijf, gelukkig is ons sinterklaasbezoek is gered door de last minute service. Alles is snel en makkelijk geregeld."

"Goedkoop en toch goeie service."

"Heel vriendelijke mensen! We gaan volgend jaar weer een huisbezoek"

"De last minute service heeft ons sinterklaasfeest gered. Ze doen echt hun best om je te helpen en een passend plekje in de agenda vrij te maken. Het leek alsof het echt vol geboekt zat maar ze belden onverwachts toch een half uur later terug met de boodschap dat ze op een ander adres eventueel met de tijden konden schuiven zodat ze ook nog bij ons langs konden komen 😊 😊 😊"

"Als tip zou ik iedereen aanraden een combinatie persoonlijke boodschap met een bezoek aan huis te boeken. Dit sluit leuk op elkaar aan en is helemaal niet zo heel veel duurder. Onze kindjes waren het ook zeker niet vergeten."

"Wij dachten eerst dat 1 piet misschien te weinig was maar deze piet is druk genoeg voor 2 haha."